0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €250,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Slotclips

  Van hoog naar laag sorteren

     

  2 artikel(en)

  Van hoog naar laag sorteren

     

  2 artikel(en)

  Slotclips kopen bij Uniek Verpakkingen

  Slotclips zijn uitstekend te gebruiken om uw producten to promoten in de winkel. U hangt eenvoudig uw producten op aan de slotclip. Producten hangen vervolgens mooi in het zicht van uw bezoekers. Dit stimuleert de impulsaankopen, waardoor u meer omzet behaalt. De slotclip kan overal opgehangen worden. 

  Slotclips ophangen

  Slotclips hangt u bijvoorbeeld op vlakbij de kassa, de zijkant van een stelling of aan een pilaar. Uw producten komen geheid onder de aandacht bij uw doelgroep! De slotclip is hierdoor prima geschikt om uw omzet te vergroten. Bent u op zoek naar nog meer POS materialen? Bekijk dan onze POS webshop. 

  Slotclips van Uniek Verpakkingen

  Verpakkingshop Uniek Verpakkingen verkoopt sinds 1983 gripzakjes, plakhaken, verzendzakken en hersluitbare zakjes. Al 30 jaar lang gebruiken organisaties zoals de Hema, Intratuin, Bart Smit en Action verpakkingen van Uniek Verpakkingen. Heeft u verpakkingen nodig voor uw webshop? Ook hier kunnen wij u mee helpen. Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers , reageren wij snel en adequaat op de wensen van klanten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor we een snelle levering garanderen! Bestelt u minstens voor €200,- aan verpakkingen? Dan worden de producten gratis geleverd